發新話題

SEP 11 期指,期權

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-9-30 12:41 發表
wai hing ,港人期望已久嘅民主、自由??成功啦
愛國,愛港??再多d呢種人,真係國家之大幸也
send 左訊息for you

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-30 12:47 發表

send 左訊息for you
收到 利用法律,知法玩法?公理何在?我哋都係小市民,識得係股海保護到自己就算啦,法律就由識得法律嘅人去玩啦

引用:
原帖由 ricksuen 於 2011-9-30 12:28 發表

SP TRADER 開了期權大師後個window右上角有BUTTON E 1 2 3,按2 3都可以看到。
我試過按2,3都有得睇,但係睇唔明個%代表我應該做D咩.......

回復 2160# denniszz 的帖子

個% 就係所謂嘅 引申波幅

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-30 11:38 發表
HK今次仆街了.....
外傭居權案裁入境條例違憲
明報 – 33分前
http://hk.news.yahoo.com/外傭居權案裁入境條例違憲-023216352.html
葉劉之前都話過佢做保安局長時都覺得居港權有機會違憲,只不過拖咁耐政府從來無理。依家先諗個人大釋法已經太遲.......反而俾人抽話輸打贏要 。庸官應做唔做只識推卸責任.......浪費錢打官司。
公文袋只係食左死貓 ,  班庸官超醒又入佢地數!!

港珠澳環評都係類似,政府唔把好關,要勞煩班法官幫你執手尾   

下午反彈??

引用:
原帖由 king_ofthebest 於 2011-9-30 13:10 發表
個% 就係所謂嘅 引申波幅
咁宜家係咪縮緊 ??

引用:
原帖由 wil 於 2011-9-30 13:38 發表
下午反彈??
17750.......17800-17820

US / Europe future & Grandpa drop less

引用:
原帖由 paaq 於 2011-9-30 13:37 發表

葉劉之前都話過佢做保安局長時都覺得居港權有機會違憲,只不過拖咁耐政府從來無理。依家先諗個人大釋法已經太遲.......反而俾人抽話輸打贏要 。庸官應做唔做只識推卸責任.......浪費錢打官司。
公文袋只係食左死貓 , ...
林衰輪 做左正無屍....我驚呢D 多D..........

發新話題