發新話題

SEP 11 期指,期權

回復 2133# 5466 的帖子

我見個 bid 數係 17610........ 是否呢個價??

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-30 11:38 發表
HK今次仆街了.....
外傭居權案裁入境條例違憲
明報 – 33分前
http://hk.news.yahoo.com/外傭居權案裁入境條例違憲-023216352.html
香港人選的議員, 唔係幫香港人謀福利, 而係幫外人謀香港的福利.
為菲人講公義, 那對香港人有公義嗎?

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-9-30 09:45 發表
下殺力都幾强,又再搭台跳水?留意17650&17410支持
try to next support

引用:
原帖由 5466 於 2011-9-30 11:36 發表

今日狂插內銀 同 濠賭, 大陸爆煲可期
1898繼續向下準備破底
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 wil 於 2011-9-30 11:48 發表
我見個 bid 數係 19745........ 是否呢個價??
睇 第二行個 Index ,  E  OCT
每 5 分鐘跳一次

但我都唔知 第一行個價 (Sep) 點解仲會跳

我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

引用:
原帖由 koloching 於 2011-9-30 11:49 發表

香港人選的議員, 唔係幫香港人謀福利, 而係幫外人謀香港的福利.
為菲人講公義, 那對香港人有公義嗎?
出位麻,幾威

回復 2140# kg3505 的帖子

似乎正揾呀B

回復 2144# tsuikinman 的帖子

next monday

每5分鐘平均價跌到 17722
我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

回Tsui hing &Koloching

見收午市先敢post留言,(免阻礙其它師兄分析大市)
拖公民黨出去......
有人話只係有權申請居權,唔一定成功.
怕只怕只要有1菲傭申請成功,香港先例一開
跟住印傭和其它國的人陸續有來....

發新話題