發新話題

SEP 11 期指,期權

引用:
原帖由 paaq 於 2011-9-30 09:48 發表
d 內銀 I kill you later ...
#939 $4.9- 會kill 到幾多

引用:
原帖由 Surfer58 於 2011-9-30 09:54 發表
九月都無 move, 點解 5 分鐘平均價?
係計恆指平均價
我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

引用:
原帖由 5466 於 2011-9-30 09:56 發表

係計恆指平均價
咁都好唔公平喎, 今朝升, 我可以早 d 平, 而家....好似等死
Prison Break!

引用:
原帖由 Surfer58 於 2011-9-30 10:00 發表

咁都好唔公平喎, 今朝升, 我可以早 d 平, 而家....好似等死
可以用 10 月黎對沖 9 月

嘩...D PUT貴到呢......

十月,想買返人個put都買唔起.....

引用:
原帖由 Surfer58 於 2011-9-30 10:00 發表

C hing如果我無理解錯的話.....
港交所HSI&HSF,9月結算計法...用恆指頭5分鐘平均價=9月結算價位
現10月,11月指數跌,應同9月無關.....

請問是不是回落,大約幾多,做LP可以嗎?我是新手.請指教.師兄師姐

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-30 10:16 發表

C hing如果我無理解錯的話.....
港交所HSI&HSF,9月結算計法...用恆指頭5分鐘平均價=9月結算價位
現10月,11月指數跌,應同9月無關.....
c-hing, only first 5 mins?
Prison Break!

引用:
原帖由 Surfer58 於 2011-9-30 10:18 發表

c-hing, only first 5 mins?
全日每 5 分鐘

發新話題
最近訪問的版塊