發新話題

SEP 11 期指,期權

在 中 國 外 匯 交 易 中 心 , 人 民 幣 兌 美 元 曾 跌 至 人 民 銀 行 設 定 的 跌 幅 限 制 , 報 6.3983 , 較 中 間 價 6.3665 元 下 跌 0.5% 。
有 交 易 員 指 出 , 歐 債 危 機 如 何 解 決 仍 難 以 預 料 , 避 險 需 求 令 來 自 內 地 投 資 者 的 美 元 買 盤 增 多 。

另 外 , 商 務 部 副 部 長 陳 健 在 日 內 瓦 出 席 會 議 期 間 向 外 電 表 示 , 今 年 餘 下 時 間 內 地 出 口 增 長 可 能 放 緩 , 亦 影 響 人 民 幣 表 現 。

唔通天文台員工內有大戶~~

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-29 14:56 發表
wai hing 我覺得呢個颱風係大戶隻馬比較合理d

今晚上堂有冇得上?

可上,  要上堂朋友要到了

引用:
原帖由 mon128888 於 2011-9-29 15:58 發表
今晚上堂有冇得上?
MT Sir通告, 今晚課堂照常上課, 報讀太極期權心法的同學請準時到中心上堂
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

頭先打左電話問證券行再問清楚d...
佢好明確咁話明天 指數期權 "不能自由買賣" !!只是等明天每5分鐘再計出結算價而已!!

我隻lc 18000 @ 119 .....只能聽天由命了><""

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-9-29 15:27 發表
wai hing 我覺得呢個颱風係大戶隻馬比較合理d
港股收市....天文台即改掛3號

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-29 14:56 發表
港股一收市~~天文台即改掛3號

引用:
原帖由 siuj 於 2011-9-29 17:21 發表
頭先打左電話問證券行再問清楚d...
佢好明確咁話明天 指數期權 "不能自由買賣" !!只是等明天每5分鐘再計出結算價而已!!

我隻lc 18000 @ 119 .....只能聽天由命了> ...
咁 short 左果 D 隨時好大獲.
我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

發新話題