發新話題

DEC 09 期指,期權

引用:
原帖由 paaq 於 2009-12-3 15:40 發表

PUT side suddenly active..
好似有同學提起話見到options既成交, 看winquote, 會猜到做既盤是long or short
請問可否再講下如何看?

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-3 15:49 發表

Rider兄所講嘅係高水嗎?_?
yes ar...
想留意下大戶做什麼和捉影...

今日既走勢同我放在每日市況既天堂圖差不多

引用:
原帖由 TrendRider 於 2009-12-3 15:50 發表

yes ar...
想留意下大戶做什麼和捉影...
Rider兄諗班大隻佬推高拓住期指派貨, 定係其他可能?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 TrendRider 於 2009-12-3 15:52 發表
今日既走勢同我放在每日市況既天堂圖差不多
同門師兄弟睇法都幾一致

sp222 oi 520 just ci 450

期權的威力

小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-3 15:54 發表

拓住期指派貨很有可能, 始終已經22600啦, 但係亦可以"大戶派貨, 越派越高",
我只是想, 有否可能今日已是反彈頂, 或要等明天中午...?

引用:
原帖由 lofu 於 2009-12-3 15:59 發表
congra

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-3 15:54 發表

如果4pm後真回,咁今日升似係夾倉唔係掃貨,
(target:聽日裂口開 228屠熊, 能商之後就偷笑 )

引用:
原帖由 lofu 於 2009-12-3 15:59 發表
lofu hing 果然係 "近",
今日吾見floydhk hing上來...

發新話題