發新話題

SEP 11 期指,期權

誠哥冇左條紅底

引用:
原帖由 paaq 於 2011-9-19 10:32 發表
誠哥冇左條紅底
下一個到郭氏
今日思捷變青蟹

別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

先係 #2628, 跟住 #330, 再黎 #1898, 該隻籃籌出事
我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

Hi all c hing
週末#005加息....加早上外圍DJI急跌
18900位如穿,,,next18820....

thank you for sharing

引用:
原帖由 5466 於 2011-9-19 10:41 發表
先係 #2628, 跟住 #330, 再黎 #1898, 該隻籃籌出事
1898大浪順排, 似乎是剛開始
TBM目標約7.31元6.94元, 如見大成交下破支持, 再下TBM目標4.6元

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-19 10:47 發表

1898大浪順排, 似乎是剛開始
TBM目標約7.31元、6.94元, 如見大成交下破支持, 再下TBM目標約4.6元  
早晨ok hing.
嘩#330會唔會到單位數先識停跌
#1898....下跌目標好驚嚇,我雖冇也替持有的人

回復 1201# OK~ 的帖子

停埋牌

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-9-16 11:59 發表

bb兄, 呢 d 有關咩位既野請參巧 ok 兄同 wai wai 兄既 post, 佢地計得好準, 我學左但都係好屎
Ourstation兄言重 & 過謙了, 全靠課程訊號 & 實戰班的技術準確
11月的時間分析 & 實戰班將會合併教授, MT Sir並會更全面講解訊號 & 實戰班技術如何配合運用

課程時間表 : http://www.option-king.net/schedule.php

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-19 10:51 發表

早晨ok hing.
嘩#330會唔會到單位數先識停跌
#1898....下跌目標好驚嚇,我雖冇也替持有的人
Wai兄早晨!

從大大仙看, 330見#2D、日圖見#1 CLM, 或下試TBM目標約9.2元支持反作較大反彈
但由於MA大浪向下, 如見大成交下破9.2元, 下行月圖Mr. Gann支持 & 另一TBM目標約3.9元

發新話題