發新話題

SEP 11 期指,期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-9-14 13:44 發表
只計 tbm 都 17xxx, 對嗎?
今轉可能去唔到呢d位, 睇 08 可能低位只係玩一陣 (最多幾日), 現時唔肯定, 希望無錯
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-9-14 14:18 發表

今轉可能去唔到呢d位, 睇 08 可能低位只係玩一陣 (最多幾日), 現時唔肯定, 希望無錯
Ourstation兄看得頗淡
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 yokito530 於 2011-9-14 14:16 發表

me too
恭喜Yoki
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

今早高位 19282, 下午低位 18600 反彈到 18850 (未夠 0.382) 又落過,
短線 TBM 量度似乎可以到 18344 ,
我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

看起來想做 GP ..

今天IV比昨日低

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-14 14:24 發表

唔係好淡, 我指今次應該跑唔足日圖 tbm 個位

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-14 14:24 發表

我仲睇緊開下月 call 仔, 都係睇 08 做人

19282&19250-18600~~
0.5=18910-18941
0.618=19001-19021

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-14 14:41 發表
19282&19250-18600~~
0.5=18910-18941
0.618=19001-19021
個人留意緊歐州開市對穆迪降法農反應....

發新話題