發新話題

DEC 09 期指,期權

引用:
原帖由 Middleway 於 2009-12-3 12:01 發表
唔穿22,500則仍是行UP-PN的MQ, 始終仲要落
幾時?
傳統智慧+二月芬佬結算花紅, 除舊年股災外, 升幾會大, 係咪甘?
如果Middleway兄係用日圖前UP-P嚟度, 其實尋日已經破咗第二站MQ位大約22300水平; 但由於前兩個UP-P都有輕微MQ, 所以預計呢一浪都會出現同樣情況, 而聽日係一個時間高位, 所以仲會有機會試返11月26日頂22644...

傳統智慧十二月粉飾廚窗, 如果聽日大成交上破22800水平, 呢一浪就有機會行足甚至MX...

引用:
原帖由 lofu 於 2009-12-3 12:06 發表

mine just less than 100KB ?!
coz I'm a '短期會員' group?
應該同會員級別無關, 呢方面要問下Admin

引用:
原帖由 OK喎~ 於 3-12-2009 12:15 PM 發表

應該同會員級別無關, 呢方面要問下Admin
thank you
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-3 12:12 發表

如果Middleway兄係用日圖前UP-P嚟度, 其實尋日已經破咗第二站MQ位大約22300水平; 但由於前兩個UP-P都有輕微MQ, 所以預計呢一浪都會出現同樣情況, 而聽日係一個時間高位, 所以仲會有機會試返11月26日頂22644...

傳 ...
THANK YOU OK hing

睇返11月15日, MT Sir喺程式揀股搵到隻993出訊號, 11月17日爆咗上去, 停完牌今日半日大成交挾咗近43%上去, 之前出訊號上咗車嘅同學就禾味囉~

亞爺回落......

亞爺追住咁落喎....

引用:
原帖由 tika 於 2009-12-3 14:13 發表
亞爺追住咁落喎....
但係日經標升, 差不多10000, 真怪..
收9977 (狗狗賊賊?? )

但期指唔係好跌...................................

亞爺呢頭尋完底又破頂..玩乜...

發新話題