發新話題

SEP 11 期指,期權

#941今日除淨!

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-8 10:33 發表

早晨KM88兄 thanks
衷心謝謝你每天一早的無間斷更新資料
its my pleasure,
討論區/論壇的作用除了是吹水之外,還有目的是人人可做記者,搜集資料,公佈.....
因此在各人的圖像下面,是有tital的!

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-8 10:31 發表
從日線圖、1hr圖看, 明日有一細GF, 可能出現大波幅上落
明日期指或回試19950水平  
請問O.K 師兄GF係點樣計算出來,請到實戰區指教指教

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-9-8 10:46 發表
請問O.K 師兄GF係點樣計算出來,請到實戰區指教指教
Tsui兄你好!

已於專區作解釋, 請移玉步至實戰班專區
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

回復 669# OK~ 的帖子

繼續跟O.K 師兄學習,多謝作出指導

依家個市上落好快,大戶大大攪到我個腦和手都轉唔切.
渣&沽都唔敢等太耐彧食盡,佩服佩服

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-9-8 11:14 發表
繼續跟O.K 師兄學習,多謝作出指導
Tsui兄太謙了, 日後還望Tsui兄 & 各位師兄師姐多多提點
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

[quote]原帖由 wai-wai 於 2011-9-8 11:19 發表
依家個市上落好快,大戶大大攪到我個腦和手都轉唔切.
渣&沽都唔敢等太耐彧食盡,佩服佩服 [/quot

yes,難玩,今曰老美升2xx,我地就回

如果訊號配合,明天前或有大茶飯,左右逢源

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-9-8 11:27 發表
如果訊號配合,明天前或有大茶飯,左右逢源
明天前或有大茶飯???? 即今日???

發新話題