發新話題

SEP 11 期指,期權

引用:
原帖由 kingkong_asia 於 2011-9-8 10:13 發表
請問KM88 兄可否幫忙報一報今日除淨低水個數? 謝謝
no big different, so not post

[9/8/2011 8:31:22 AM]: 指數對期貨的合理價值:
香港恆生期貨
九月:-70.39
十月:-70.61
國企期貨
九月:-7.87
十月:-9.58
資料由 Bloomberg 提供.

引用:
原帖由 KM88 於 2011-9-8 10:19 發表

no big different, so not post

[9/8/2011 8:31:22 AM]: 指數對期貨的合理價值:
香港恆生期貨
九月:-70.39
十月:-70.61
國企期貨
九月:-7.87
十月:-9.58
資料由 Bloomberg 提供. ...
THANK YOU~~

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-8 10:17 發表
大戶係米又借勢高位回調 #005栽員,又吹歐洲市有問題,
都唔係吹既,係事實姐

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-9-8 10:13 發表
可否多so兩個
如下穿19820&19760,
next19620,19580......回咁深,唔好掛

咁快就200億成交,果然有做野

單邊跌市,勿嘗試撈底!

你話唔係造市都無人信,大戶為咗d牛熊,輕輕鬆鬆,上上落落

從日線圖、1hr圖看, 明日有一細GF, 可能出現大波幅上落
明日期指或回試19950水平
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 KM88 於 2011-9-8 10:29 發表
單邊跌市,勿嘗試撈底!
早晨KM88兄 thanks
衷心謝謝你每天一早的無間斷更新資料

重點新聞今日10:27港股直擊

港股倒跌 百麗跌9%

放大圖片
恒指開市未幾受內地A股轉升為跌拖累,恒指亦跟隨且跌穿2萬點,加上中移動(00941)回吐,以及百麗(01880)跌穿配股價拖累,恒指低見19875點,最新報19898,跌150點。國企指數跌52點,報10492。此外,在奧巴馬公布刺激就業方案前夕,道指期貨最新跌20點,亦利淡市場氣氛。

百麗(01880)最新報14.8元,跌9%,拖累恒指24點。

中移動(00941)跌0.1%,拖累恒指36點。滙控(00005)支撐大市,目前升0.4%報64.85元。

發新話題