發新話題

SEP 11 期指,期權

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-7 15:32 發表
財演個個想收20000樓上,
咁會唔會收198樓下.....
會唔會係 19999 點收呢? d 大戶有時都好準下
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

睇黎今日會撐到收市,明天應會回落

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-7 15:32 發表
財演個個想收20000樓上,
咁會唔會收198樓下.....
順下佢耳啦,  一日咁多

引用:
原帖由 mon128888 於 2011-9-7 15:59 發表

順下佢耳啦,  一日咁多
現貨收到

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-9-7 15:41 發表

接近收ourstation兄個位,大戶收市後要唔要計數....
反而大戶收在199-198中間先至毒D,
向下可kill近牛彧再上挾淡友
c hing我亂嗡一通乍,勿笑勿怪

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-9-7 15:41 發表

ourstation兄Bingo,大戶真係好準

仲未填補到個(島形頂)裂口, 所以回一回要再上

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-7 16:17 發表

ourstation兄Bingo,大戶真係好準
差成 31 點, 唔收貨

講笑

奧巴馬傳推3000億美元方案 振經濟

16:13】2011年09月07日  

【on.cc專訊】德國憲法法院裁決支持第1輪希臘救助計劃及EFSF機制;否決了歐元懷疑論提出的訴訟。

德國憲法法院稱,救市方案並不違憲,德國議會必須保有預算決定權,並必須由議會對未來的重大救助行動予以投票表決;但稱,判決不是對進一步救助出空頭支票 。

回復 1# floydhk 的帖子

Thanks ssssss

發新話題