發新話題

SEP 11 期指,期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-9-6 09:55 發表
好似想收手, 會唔會三沖底先做番上呢? 之後又形做三沖頂再反轉, 日圖呢個都仲係棋形

d put 食左先
Ourstation兄已中上半部
未知下半部能否如閣下所言
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 mon128888 於 2011-9-6 16:20 發表

過完呢個10月, 我都打算上餘下未上既堂
到時就可以跟Mon兄及眾師兄弟姐妹一同以MT Sir所授, 研究大市走勢

如是,便DTR (Dai Tea Rice) 是也
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-6 16:20 發表

Ourstation兄已中上半部
未知下半部能否如閣下所言  

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-6 16:14 發表
gold回得好快
未知黃金會否形做假破之象回落, 其後再展升勢?

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-9-6 16:14 發表
大長陽收, 仲唔係先做個 3 沖底回升, 呢次肯定老散又再落答, 下次到位就來真!!!!!!!
升穿2萬做個靚仔樣先啦!

引用:
原帖由 dennislee 於 2011-9-6 16:25 發表
如是,便DTR (Dai Tea Rice) 是也
Dai Tea Rice, Dennis兄果然有創意

我記得MT Sir講過,2浪簡單,4浪就複雜,相反亦然。那麼會否再行多一個ABC浪呢?

是小弟在MT sir上課時一位同班同學的念頭
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-6 16:27 發表

Dai Tea Rice, Dennis兄果然有創意   

反彈目標:
1) 19,915
2) 20,370
3) 21,120

用波浪相位 同 dtr 就係另外 6-8 日回升, 月中再食 DTR (Dai Tea Rice), 希望果圖係我 draw 就真係靚曬啦
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

發新話題