發新話題

AUG 11 期指,期權

大户轉倉,反覆橫行成腰帶

引用:
原帖由 dennislee 於 2011-8-25 11:05 發表
大時代#1兄弟嗌緊交,大大仙#1CLM回馬槍插落,難道要捉魚?
或留意有否TST東訊號出現配合
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

回復 1612# OK~ 的帖子

ok兄, what time interval for TST,15min?

10 MA  19774   五次破不了!

引用:
原帖由 lk17chan 於 2011-8-25 11:47 發表
ok兄, what time interval for TST,15min?
大大仙 & 1hr圖
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

大仙見三冲未破,現時IV 高左右逢源末必揾到食,做錯單邊將損失慘重,真係難揾食,未知有無ching能夠提供d策畧呢?
形態似GP,但訊號又偏高,真係呀叔飛髮未飛完都唔知爆邊面

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-8-25 12:33 發表
大仙見三冲未破,現時IV 高左右逢源末必揾到食,做錯單邊將損失慘重,真係難揾食,未知有無ching能夠提供d策畧呢?
形態似GP,但訊號又偏高,真係呀叔飛髮未飛完都唔知爆邊面 ...
用睇浪方法你會有答案
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

回復 1617# ourstation 的帖子

日圖見營造三角形,今天頂約#20250 底約#19140,個人估計,若午後回來上破DH不追,向下插穿DL睇訊號買上。

港股睇阿爺表演

但呢個係我睇既方向喎

附件

壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

發新話題