發新話題

AUG 11 期指,期權

大家 Good morning

昨美股不跌反升,期指如可守穩19750,下關上20000,
19750下,回試196....港股努力,加油.....

下午約左家人飲茶......

引用:
原帖由 學習有益 於 2011-8-24 16:42 發表

sorry,又唔記得有d野呢度唔打得出來,謝謝OK師兄修正,其實都未算掌握好全部,平均贏3次輸一次,上次大跌市食兩倍,但原來唔走可以食十倍,仲要向OK師兄同其它師兄繼續學習先得 ...
學習兄言重了, 即使未完全掌握, 亦能在短短一個月內賺兩倍
只要一同細心鑽研期權的特性 & 技術分析, 相信假以時日, 學習兄定能成為期權高手
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

1HR圖看應該係再"叔", 遊戲好快開始
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

ourstation 兄係米tst 向東

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-8-25 10:13 發表
1HR圖看應該係再"叔", 遊戲好快開始
上下似乎一樣幅度, 1hr圖現正GP製作中
看能否見#1 CLM & 回馬槍配合爆邊
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 5466 於 2011-8-24 15:47 發表
細仙 TBM 量度見 19423
相信昨天大部份淡倉中伏,唯獨5466兄的細仙TBM量度目標奇準,可否到實戰區指導一吓

大時代#1兄弟嗌緊交,大大仙#1CLM回馬槍插落,難道要捉魚?

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-8-25 10:41 發表

相信昨天大部份淡倉中伏,唯獨5466兄的細仙TBM量度目標奇準,可否到實戰區指導一吓
已將睇法放於實戰區, 請多多指教
我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

引用:
原帖由 5466 於 2011-8-25 11:06 發表

已將睇法放於實戰區, 請多多指教
感謝5466兄,希望以後多d綀習,能像ching 度出如此神奇數字

發新話題