發新話題

AUG 11 期指,期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-8-24 16:00 發表

唔信, 哈哈

亞叔用行動話俾我知佢要 飛髮, 只要見到個 confimation, 就可以肯定
ching 講得啱,睇叔飛髮飛兩邊先靚仔

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-8-24 16:00 發表

唔信, 哈哈

亞叔用行動話俾我知佢要 飛髮, 只要見到個 confimation, 就可以肯定

ourstation cjing 什么亞叔飛髮 請指教 多謝

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-8-24 15:52 發表

鎖兄你好!

MT Sir雖在每週走勢評論提及有機會出現下跌浪3, 但由於週一(8月22日)未見下跌浪3的急跌特性, 因此MT Sir昨日早上已於親密戰友中預測, 大市或將運行反彈浪C, 回試20100水平; 而Tsui兄亦 ...
今天又真係急跌了500點!會唔會已經行完反彈浪 開始急跌?

大仙金鐘,U.S.A 出QE 3,我哋出DCC.3

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-8-24 15:46 發表
朋友通知,大市再次跌穿#19000後見底向上,10月見#22000樓上,真定假??
Tsui 兄, 你朋友係沽神?
吸收別人的智慧, 化為自己的力量.    E=mc2, 聚則成形 散則成風, 股市亦然.

回復 1585# lapetite 的帖子

唔知會唔會係估神(段估)

引用:
原帖由 hsi_c1 於 2011-8-24 16:06 發表

今天又真係急跌了500點!會唔會已經行完反彈浪 開始急跌?
從1hr圖看, 上升 & 下跌力量均見縮減, 短線或有機會爆邊, 密切留意Bible & TST訊號
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-8-24 16:15 發表

從1hr圖看, 上升 & 下跌力量均見縮減, 短線或有機會爆邊, 密切留意Bible & TST訊號   
THX OKCHING!

引用:
原帖由 markyau 於 2011-8-24 16:05 發表

ourstation cjing 什么亞叔飛髮 請指教 多謝
用大陸口話法演繹就叫 "叔飛"
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-8-24 16:15 發表

同意,1hr圖看,上下不斷縮,而且1hr未破#2x3仲算行DBT,真係有機隨時爆邊/上,唔知我睇得岩唔岩呢?

發新話題