發新話題

AUG 11 期指,期權

引用:
原帖由 paaq 於 2011-8-23 15:02 發表
呢個裂口唔難補姐,攪乜咁耐
會否因道指剛11000,大戶借勢扮作回吐,
待歐洲開市才行....

各位C兄歐元你地點睇呀?會否破阻力1.4451?

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-8-23 15:07 發表

會否因道指剛11000,大戶借勢扮作回吐,
待歐洲開市才行....
推隻 941 or 5 即到位,點解唔推.....你見2628 ,386 ....幾辛苦

19/8...gap囗=19893-19560.
今日末必可回補晒......
現上阻力約於~19780-19820....

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-8-23 09:33 發表
大時代見PC,GP-D應不會低於昨日DL,moc或 見金鍾,待調整過後再上破1.)19800
15:19 期指 @ 19800, Tsui兄Bingo!
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-8-23 15:02 發表

一陣歐洲開市,會否挾多一浸?

上...就去Tsui兄target..19800.
落就see...19610,19530.....
Tsui 兄Bingo....
現DH..19800

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-8-23 09:33 發表
大時代見PC,GP-D應不會低於昨日DL,moc或 見金鍾,待調整過後再上破1.)19800
tsui ching bingo

MOC見#2D3、#1 CLM拗落配合回馬槍同步, 收市前或反覆調整
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-8-23 15:42 發表
MOC見#2D3、#1 CLM拗落配合回馬槍同步, 收市前或反覆調整
Thanks.....

上期講到會行多一個反彈小浪 c, 講到反彈小浪 c, 當然會高過 20476 (希望!!), 但唔會高太多, 最多高多 2-3 佰點 (即 20800左右), 呢d位唔一定係結算日做到, 可能係下月頭 1-2 號, 等轉曬倉就要睇實9 月d大茶飯 C-3 浪

以上只是個人夢想
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

發新話題