發新話題

AUG 11 期指,期權

???

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-8-8 12:36 發表
牛熊分佈~~供參考下
http://warrants-hk.credit-suisse.com/ch/summary/summary_cbbc_delta_c.cgi
未死曬...???

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-8-8 12:17 發表
OK hing&各位師兄
原來明曰才是美聯儲議息

另一個人突發消息,剛友人來電,
下午2:00後彧要出外....maybe無得看市
wai-wai兄每次睇唔到即市就有大突破.........今次又準唔準呢

引用:
原帖由 manpower 於 2011-8-8 13:06 發表

wai-wai兄每次睇唔到即市就有大突破.........今次又準唔準呢
一突破就

回復 617# butterflyjoan 的帖子

MT Sir, 目標己達... 跟住會...???
MT SIR,  目的地係邊 AR...??? 
今日唔穿則係會彈下?
...反彈過後期指如再以大成交下破20000水平, 再看對稱目標支持 ....    到了...???
阻力位之後會點? 反彈?
到了之後會點?
反彈….  然後咁點?

每週會睇MT Sir forecast, 然後就問人重跟唔跟得.
KM 兄每朝一早已提供的牛熊位就唔埋,然後就不停問 未死曬...???  
每次wai 兄再比埋條牛熊証link 佢,都要再問wai兄“未死曬”  
每日如是窮追不捨要人家給她100個肯定,咁劣質當然唔係MT Sir 學生.

但點解呢個forum 要應酬這種 不隨身帶腦 不隨身帶眼 嘅街市亞毛!? 
簡直係forum嘅pullution,對forum 嘅侮辱,不斷encourage 這種 不用腦不用眼 文化亦係對自已的downgrade.
吸收別人的智慧, 化為自己的力量.    E=mc2, 聚則成形 散則成風, 股市亦然.

Thanks...........C-HING,

現要出門.,連pm市看唔到..
明日~內地公佈CPI...美國議息會議...
期指阻力,支持位有下移走勢中...宜留意3:00後有否止賺/止蝕盤湧現
For即市參考....若可突破20160....反彈彧可看20230-22300
上...22090....22140-160
下...22020...19950失此,19850,19740....

祝各c hing多win$$$....bye bye

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2011-8-8 12:44 發表

未死曬...???
這位亞毛一日如有心出席Wed 的免費講座請通知一下,真的很想見你真人係咪真係咁毛
吸收別人的智慧, 化為自己的力量.    E=mc2, 聚則成形 散則成風, 股市亦然.

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-8-8 13:39 發表
現要出門.,連pm市看唔到..
明日~內地公佈CPI...美國議息會議...
期指阻力,支持位有下移走勢中...宜留意3:00後有否止賺/止蝕盤湧現
For即市參考....若可突破20160....反彈彧可看20230-22300:sm ...
thanks wai-wai兄

For即市參考....若可突破20160....反彈彧可看20230-22300

應該係20230-20300呀!!!真係走得好急

回復 623# lapetite 的帖子

I feel what you feel!!

發新話題