發新話題

JUL 11 期指,期權

上週原想待週一試開226-23lc(即月),點知遇著高鐵災難
現只好看多1,2日先決&彧會考慮改開8月228-232
因月中已有224c~aug....

上證插水無水花.....-2.82%
2691~-78pt......

香港22240仲托得住

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-7-25 13:35 發表
大大仙見持槍, 細仙#2D3配合,

**** 本內容被作者隱藏 *****
大仙見#2X3, 配合大大仙DCC再試阻力
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

內地是跳水金牌得主
引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-7-25 14:25 發表
上證插水無水花.....-2.82%
2691~-78pt......

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-7-25 11:19 發表

上証A或試2810支持
快到, 大家都在等三點

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-7-25 10:54 發表

各位早晨!

上週五(7月22日)期指上破日圖反彈力量次目標約22400水平, 高見22478點回落; 大大仙見#2X3 & #1 CLM拗落, 今日裂口下破, 低見22315點反彈

**** 本內容被作者隱藏 ***** ...
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-7-25 13:35 發表
大大仙見持槍, 細仙#2D3配合,

以下內容需要回復才能看到

如能穩守22230水平, 期指或反彈上試22330-22340阻力

留意Bible & TST訊號
期指上試22330-22340阻力, 14:06 @ 22320點回落, 並下試22210-22220水平, 14:49 @ 22220點, 反彈過後期指或將反覆下試調整對稱目標

22/7gap~22113-22191...

唔知補唔補? 個人就唔想佢補gap,
唔補先顯示期指強勢....  
.

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-7-25 11:19 發表
上証A或試2810支持
上證A(SHIA)稍破2810支持, 低見2808點反彈, 且看能否穩守回升

THANKS..........
OK HING,

發新話題