發新話題

JUL 11 期指,期權

VHSI現報@20.4,仍屬偏高水平,如反覆橫行或回試裂口區,建議LC

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-7-13 10:14 發表
大大仙#1回落再SBO配合完成反彈??
Tsui兄你好!

大浪向下, 反彈過後似乎仍要再試新低, 未知Tsui兄看法如何?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

如今早開市後,睇位入lc222-228,個價仲平過昨午

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-7-13 10:38 發表

Tsui兄你好!

大浪向下, 反彈過後似乎仍要再試新低, 未知Tsui兄看法如何?  
同ching 睇法一致,以時間睇末係買升時候,本人或待1hr各兄弟相聚時再考慮

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-7-13 10:22 發表
各位早晨!

大大仙於見#2D3, 但將見大交叉, 反彈力量未見縮減, 期指或反覆上試反彈對稱目標阻力約21940-21950水平
今日餘下時間或將反覆回試裂口頂部, 或待明日再試阻力

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-7-13 10:44 發表
同ching 睇法一致,以時間睇末係買升時候,本人或待1hr各兄弟相聚時再考慮
各兄弟或需再行一個韻律, 待相聚後再留意Bible & TST有否較明顯轉上訊號

短線如可企穩21850-880之上...有望上試21960-22050阻力!
今,明標普如守到1300-1305...有机上回1340-1345
現留意上證可否破2800首阻力?

國指阻力上移至12290&13050

請問VHSI 係 TQ 個 code 係咩 ??

就 係 VHSI

發新話題