發新話題

JUL 11 期指,期權

小師弟今早放完榜lu....鬆一口氣...終於有心情可以繼續上阿sir既堂

回復 65# butterflyjoan 的帖子

上到阻力位....點都回一回!
但個人估計好友力頂高位至am收市....

回復 70# butterflyjoan 的帖子

option..我尚在學習中,
如以期指經驗,現好友有勢,未會沽住(即市炒上落50-60pt另計)
除非預左過市&短線看淡
指數在此位~lp22000...應算可博,唯要留意,今天收市後,港股有3天假期

請問有冇其它c hing 可分析下,現lp22000~值博嗎?

回復 71# odinchu 的帖子

放完榜即上來....
相信c hing 成績理想

???

wai wai ching,

假如急跌情況出現... 你睇跌到邊 ar... 重有國企可唔可以講下 nei...???

Wai兄,
昨晚老美輕微升穿阻力位?仍維持昨天看法?

morning

回復 74# wai-wai 的帖子

讀到心儀既學系就ok la

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-6-30 10:18 發表
升穿/突破22350...next22430....22480
各位早晨!

期指 10:26 @ 22486, Wai兄Bingo

小弟看期指或有機會上試22600水平
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2011-6-30 10:51 發表
wai wai ching,
有 mug 策略... lp 22000得唔得...???
引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-6-30 11:01 發表
option..我尚在學習中,
如以期指經驗,現好友有勢,未會沽住(即市炒上落50-60pt另計)
除非預左過市&短線看淡
指數在此位~lp22000...應算可博,唯要留意,今天收市後,港股有3天假期

請問有冇其它c hing 可分析下,現lp22000~值博嗎?
由於有三日假期, 或需考慮即月的時間值損耗, 而以技術分析看, 暫未見有較明顯同步向淡的訊號
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

發新話題
最近訪問的版塊