發新話題

JUNE 11 期指,期權

結算前呢幾日都幾關鍵,若果收市可以高過21606,下個月頭幾日或許可以彈上番d。

大仙見#2V3、MCF-UP, 上行阻力約21750水平, 且看能否見大成交上破
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 connielcc1678 於 2011-6-23 14:19 發表

Hi 阿 Tsui C Hing, 我可以証實FelixHung 真係初哥嚟架, 而且係吹水唔抹咀, 佢實戰經驗就多, 但技術分析就無乜....因為我係佢家姐!!哈哈哈..
原來係實戰高手,唔怪得啦,好開心認識您哋呀

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-23 14:26 發表
大仙見#2V3、MCF-UP, 上行阻力約21750水平, 且看能否見大成交上破
Any C-Hing has rided this wave?

I went out for a client and miss 200pts

(Miss the inactivate button in SPTrader by 5 sec )

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-23 11:54 發表
各位早安!

期指今日下試21600水平, 低見21616點..

**** 本內容被作者隱藏 *****
期指上試反彈力量縮減首目標約21820-21830水平, 14:33 @ 21837, 期指回調低見21769點回升, 現上試反彈力量縮減次目標

引用:
原帖由 fatpat 於 2011-6-23 14:55 發表

Any C-Hing has rided this wave?

I went out for a client and miss 200pts

(Miss the inactivate button in SPTrader by 5 sec )
有師兄於21700水平, 平了沽期指

回復 1771# fatpat 的帖子

c-hing, only bought a little & gained a little

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-6-23 12:50 發表
突然要出去做野,冇得
Oh did you miss the today highlight?

好似玩緊過山車咁。

???

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-20 10:14 發表
各位早晨!

從日線圖看, 期指上星期五(6月17日)低位21597點為一下跌浪之力量縮減次目標

**** 本內容被作者隱藏 *****
是否再上...???

發新話題