發新話題

JUNE 11 期指,期權

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2011-6-23 11:59 發表

目標之後升返...???
需看能否穩守力量縮減首目標
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 ricksuen 於 2011-6-23 11:04 發表
會不會是今個月(6月)大戶月頭做了short put,用了long put做對沖呀?
引用:
原帖由 fatpat 於 2011-6-23 11:14 發表

Do they use HSIF to hedge?
相信期指跟ITM的期權都有

引用:
原帖由 oem7110 於 2011-6-23 13:58 發表

Yes
這樣Oem師姐應該已看到隱藏內容

iv就來低到可以做左右逢源la.....期待中

Grand-pa today has its own stance !!

引用:
原帖由 odinchu 於 2011-6-23 14:12 發表
iv就來低到可以做左右逢源la.....期待中
算是合理水平

淡水鱷唔走,陰跌到結算都唔出其

ZZZ....

HSIF very weak

Yesterday, US up, Grandpa flatted, it dropped
Today, US dropped, Grandpa up, it drops

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-23 13:07 發表

睇ching 嘅分拆,唔多似係初哥渦,睇嚟我呢個半桶水要向你請教至真啦
另外補充:每個人所氶受風險有所不同,因此必須幫自己度身訂造一套買賣策畧 ...
Hi 阿 Tsui C Hing, 我可以証實FelixHung 真係初哥嚟架, 而且係吹水唔抹咀, 佢實戰經驗就多, 但技術分析就無乜....因為我係佢家姐!!哈哈哈..

引用:
原帖由 fatpat 於 2011-6-23 14:17 發表
ZZZ....

HSIF very weak

Yesterday, US up, Grandpa flatted, it dropped
Today, US dropped, Grandpa up, it drops
沒有受外圍影響, 近日港股似乎有自己一套韻律

發新話題
最近訪問的版塊