發新話題

DEC 09 期指,期權

引用:
原帖由 TrendRider 於 2009-12-1 16:18 發表
真係好強
我都做早左, 明天吾回要走....
回? 外圍做好, 未必會喎, 除左 225 之下, 請問下個 target係幾多?

有什麼新聞嗎? 為何上升那麼急? 內地和日本都吾差...
歐洲亦很好...

引用:
原帖由 TrendRider 於 2009-12-1 00:23 發表
照看明後天都會反覆向好....

MT Sir 見我都經常在此版日日寫看法
而亦因為"每日市況"版未有使用,
為方便起見,我暫時就做住"每日市況"版主,將每日看法放在那邊,
明早開始,大家間中過那邊看下啦。。。 ...
Thanks Rider兄 & Congra

引用:
原帖由 TrendRider 於 2009-12-1 16:25 發表
有什麼新聞嗎? 為何上升那麼急? 內地和日本都吾差...
歐洲亦很好...
暫時只係今朝澳洲加息, 憧憬杜拜事件將不會有重大影響咋, 尾市咁升法, 可能今晚再有新野都未定

引用:
原帖由 fly 於 2009-12-1 16:23 發表

11月25日做單
高手終於現身

引用:
原帖由 Middleway 於 2009-11-30 15:26 發表

陰謀論, 190 is LP, 大隻佬做到好似SP老點
似乎真係SP...

引用:
原帖由 imlululo 於 2009-12-1 16:23 發表

回? 外圍做好, 未必會喎, 除左 225 之下, 請問下個 target係幾多?
收起22250左右, 算係個穴位....好抵死...
服左大戶...

Dubai World真係似一個大騙局, 真亦假時假亦真, 大戶想點呢??

結算日short 2張細190put雖然做得唔靚價, 但都總算有錢嬴....
到底升定跌, 黎緊呢幾日應該有野睇啦

引用:
原帖由 TrendRider 於 2009-12-1 16:31 發表

收起22250左右, 算係個穴位....好抵死...
服左大戶...

Dubai World真係似一個大騙局, 真亦假時假亦真, 大戶想點呢??
上星期五個1000點..
真係厄左好多人 ...

發新話題