發新話題

JUNE 11 期指,期權

回復 1205# OK~ 的帖子

LP 玩短時間,前幾日有好多張成交係220 以下,LP 唔出奇
ok 兄,現在點樣劃 Mr. Gann.........已經用唔到前底位 la..........

引用:
原帖由 wil 於 2011-6-16 14:10 發表
LP 玩短時間,前幾日有好多張成交係220 以下,LP 唔出奇
ok 兄,現在點樣劃 Mr. Gann.........已經用唔到前底位 la..........
Wil兄你好!

關於Mr. Gann, 閣下請移玉步到實戰班專區詳細研究
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

21900牛都死埋

引用:
原帖由 odinchu 於 2011-6-16 14:29 發表
21900牛都死埋
差幾點, 無理由不開餐
殺完即彈

today total killed cow
22,100-22,199        806         
22,000-22,099       1160         
21,900-21,999        555

but big cow at        
21,800-21,899        1542

21,800牛都會在今日死亡嗎

[quote]原帖由 KM88 於 2011-6-16 14:37 發表
today total killed cow
22,100-22,199        806         
22,000-22,099       1160         
21,900-21,999        555

but big cow at        
21,800-21,899        1542 [/quote

殺極都有牛......真係有排...

引用:
原帖由 arthur0756 於 2011-6-16 14:39 發表
21,800牛都會在今日死亡嗎
今日似乎未必, 但看來命不久矣

HSI會繼續跌?
RSI已經超賣得好緊要
保力加通道都穿左
應該都會有番個技術反彈, 但強定弱既反彈, 就唔知喇

3,5,10min圖係5係無咁差

發新話題