發新話題

JUNE 11 期指,期權

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-6-15 11:20 發表
c hing 可回看#1069帖

根據依氏波浪理論,如果小弟冇數錯的話大仙應該行緊下跌C浪,加上#2C3
大大仙同H圖 form緊#1CLM同DBT,希望晏畫會有d睇頭

等緊TST東 signal

C hing pls comment!!!

Nice Price

c hing 平倉單聲plx
引用:
原帖由 felixhung 於 2011-6-15 11:14 發表

I also  做對左右逢源 230C@77, 216P@76

平左 SC 等 SP

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-6-15 09:17 發表
大戶兄弟,謝謝問題!

觀乎230call-put六月初均由四千多張於T1內增至五千多張,最大倉在於220put和240call,本應持倉至結算目標定位於23000區。

現230call續增,230put隨T1期指由236區跌至221區而oi減持,是否大戶認為230結算 ...
Jinpa兄分析力強+細心留意市況微態,佩服!

引用:
原帖由 dennislee 於 2011-6-15 11:35 發表
根據依氏波浪理論,如果小弟冇數錯的話大仙應該行緊下跌C浪,加上#2C3
大大仙同H圖 form緊#1CLM同DBT,希望晏畫會有d睇頭

等緊TST東 signal

C hing pls comment!!! ...
同意+期待*2

???

ching,

c 浪 = 升... 但 MT Sir, 話跌 wow...

冇理由放過22000肥牛wor...

食午飯時,朋友來電吹水,兼問我有冇做野,
我話一開市時沽左1次,另9:56渣左1次,(渣呢次平手蝕左手續費)
之後停晒手凈睇,點知比佢寸和笑我...激死我

笑我內容是:做乜唔做多幾次,炒波幅.
我答:大佬呀點炒呀咁窄...自問功力未到此可咁做,亦不會

回復 1093# wai-wai 的帖子

同意!今早很窄,很難trade.

發新話題