發新話題

JUNE 11 期指,期權

引用:
原帖由 bruce197049 於 2011-6-14 14:38 發表
請問現在是否姜太?
Bruce兄你好!

雖然從大仙看似是姜太, 但由於MA上拓, 因此只見於高位反覆調整而未見下跌..
閣下或可學習Jinpa師兄般, 大細配合運用, 留意有否同步確認訊號..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-6-14 14:51 發表

咁我就放心啦~
持較貼價倉,出街都唔放心.......要再進步......
借兩天反彈, 大戶兄的倉現水平相信可放心一點, 但隨時留意大細圖, Bible & TST的訊號變動..

快..快..快突破...up or down

買定離手....

thank your teching

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2011-6-14 14:52 發表
OK Ching,

can keep rise until tmr...???
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-14 13:45 發表

各位午安!

期指今日(6月14日)裂口低開並回試22250水平, 低見22241點回升; 受阻於250MA(約22632點), 高見22590點回落..

**** 本內容被作者隱藏 *****
Butterfly兄你好!

雖然技術指標處高位, 但MA上拓、大大仙見紙五, 期指如能見大成交上破反彈阻力, 將反覆上試反彈力量次目標..

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-6-14 14:54 發表
Thanks for pointing out!

It's so MQ/PQ since 14:02! Wonder whether a big move is on the way.
說時遲那時快, Jinpa兄預期的Big move即時出現

#2 D 得這麼厲害,還可彈上。真的不

引用:
原帖由 bruce197049 於 2011-6-14 15:13 發表
#2 D 得這麼厲害,還可彈上。真的不
師兄你好,因為MT SIR同OK師兄經常講,MA係大浪、Bible只係中浪

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-6-14 14:57 發表
今朝做咗july SC, 等回番三五百點做 SP.
Ken兄覺得反彈的差不多了?

回復 994# 學習有益 的帖子

我想還要交学費

發新話題