發新話題

JUNE 11 期指,期權

回復 975# OK~ 的帖子

looks like sai sin also in MPC mode

any chance that a #1GP happens on tai sin?

if yes, waiting for the fish.
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-14 14:33 發表

大仙MA仍然上拓, 看來向下行需要一番努力..
大圖見#2D3, Jinpa兄認為是反彈還是轉勢呢?  
OK兄大圖指邊幅?(係街睇唔到)

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-6-14 14:42 發表
looks like sai sin also in MPC mode

any chance that a #1GP happens on tai sin?

if yes, waiting for the fish.
大仙即將行大交叉, 暫看調整空間不多, 小心..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-6-14 14:46 發表

OK兄大圖指邊幅?(係街睇唔到)
大大仙至1hr
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-14 14:50 發表

大大仙至1hr
咁我就放心啦~
持較貼價倉,出街都唔放心.......要再進步......

???

OK Ching,

can keep rise until tmr...???

大朋友似腳軟!

回復 979# OK~ 的帖子

Thanks for pointing out!

It's so MQ/PQ since 14:02! Wonder whether a big move is on the way.
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

30MINS 內插, 唔插唔矢口會唔會比美期影響

今朝做咗july SC, 等回番三五百點做 SP.
證券價格可升可跌,甚至變成毫無價值。

發新話題
最近訪問的版塊