發新話題

JUNE 11 期指,期權

今日唔方便講咁多,再等第2個3,4番機會,我都想學MF KWOK hing 咁將自己嘅願望一一變成真!

回復 955# tsuikinman 的帖子

早晨Tsui hing

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-14 11:27 發表
今日唔方便講咁多,再等第2個3,4番機會,我都想學MF KWOK hing 咁將自己嘅願望一一變成真!
厲害

請問tsui兄介唔介講下今次3,4番出左d咩signal?
引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-14 11:27 發表

回復 959# dennislee 的帖子

dennis hing!我唔知點樣解釋比你聽,全部用嘅都係老師所教,再加多一點感情,再加一點幻想力,再加一點信心就做到,老師教嘅係咁多,訊號經常出現,就好似您早幾日提到神奇數字(8)一樣,最重要靠自已摸索,睇過你嘅分柝,相信你都是MT SIR 其中一位突出嘅優秀學員,加油

???

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-14 11:53 發表
dennis hing!我唔知點樣解釋比你聽,全部用嘅都係老師所教,再加多一點感情,再加一點幻想力,再加一點信心就做到,老師教嘅係咁多,訊號經常出現,就好似您早幾日提到神奇數字(8)一樣,最重要靠自已摸索,睇過你嘅分柝,相信你都是MT SIR ...
ching,

你深信今次係堅升... 定完成務再跌過 nei... 唔明一問... 因為 MT Sir 講過會跌 wow...???

Tsui 兄果然係高手,調番轉俾頂高帽我戴

其實我宜家都仲未識得運用MT sir教既訊號,訊號經常會出現,但係多數都唔係同步,所以成日都好混亂
經常聽c hing話食3,4番,我都會有疑問究竟點先為3,4番呢? (因為自己未食過嗎)
見tsui兄咁岩講開,諗住偷下雞問下

我都明白tsui兄你話唔知點解釋既難處 (真心的),因為調番轉你叫我講我都會唔知點講
感情同幻想我都有ga!! 就係掙信心!!

不過係到睇咁多位c hing既post,的確覺得自己有進步!希望繼續可以跟咁多位c hing學野
引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-14 11:53 發表
dennis hing!我唔知點樣解釋比你聽,全部用嘅都係老師所教,再加多一點感情,再加一點幻想力,再加一點信心就做到,老師教嘅係咁多,訊號經常出現,就好似您早幾日提到神奇數字(8)一樣,最重要靠自已摸索,睇過你嘅分柝,相信你都是MT SIR ...

大仙喺咪 r 左 ?
好似下mx上mq
不過大大仙 上子5
會唔會落番22430 再上?

我係師弟
不過都嘗試下分享自己既意見,順便引吓其他師兄回應

你尼個問題好難答
我個人認為黎緊會有一個中級既反彈,因為D圖M線回馬槍,#1CLM,H圖同大大仙都#2V3,
証明大市連跌8日真係跌到「超賣」咗

而且6月220P 有成萬張係到頂住.......相信6月220以上結算機會非常大,現時只是岩岩離開谷底。
至於係堅升定反彈,要留待其他c hing解畫,我個人策略就係食咗個反彈先算
如果見D圖M線上CL但係指數冇咩點升就要響起警號

唔知其他c hing點睇??
引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2011-6-14 11:56 發表

ching,

你深信今次係堅升... 定完成務再跌過 nei... 唔明一問... 因為 MT Sir 講過會跌 wow...???

pm 可用22470判別
上阻力...22539....22589升穿此~上望2target~~22750
下支持...22470....22399....22329

***升穿阻力變支持....跌破支持變阻力***

發新話題