發新話題

JUNE 11 期指,期權

自2010.11.08 見海嘯後高位#24946後,今日見調整浪新低#22086,又破埋250ma.,唔知算唔算黎明前黑暗呢,如果夠黑的話,其後就見黎明,曙光初現即代表大市將見新高(只係吹水,大戶兄都知,吹咗半年啦 )如果大市真能夠破頂,到時再同各位分享

引用:
原帖由 學習有益 於 2011-6-13 11:28 發表
5分鐘MPC&DBT
估唔到都有二百幾點,下一個位22500左右

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-13 15:21 發表

由於大大仙見#2D3、Tunnel, 1hr亦見#2X3,
留意如能見大成交再下破今日低位22085點, 期指才將再試下行對稱目標..  
謝謝ok師兄提醒

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-6-13 13:59 發表

超短髮係亞 叔飛 髮其中一種
SAW~~~~明白明白.....~~~HAHA~

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-1

3 17:21 發表
犯咗大忌.........持倉LC過夜
我持LP 過 同C 兄對立.....大錄....

引用:
原帖由 mon128888 於 2011-6-13 23:24 發表

我持LP 過 同C 兄對立.....大錄....
唔緊要嘅,long 輸有限,或者美股今晚大跌呢!我嘅lc 暫時仍有些利潤,或者等您果張食完糊先啦

見wai hing 入咗嚟又出番去,wai hing,瞓覺先啦,明早約咗朋友行山

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2011-6-13 16:48 發表
WAI WAI,

如果國企明天唔穿 12150 ~ 12200 睇上... 唔知岩唔岩 NEI...???
C hing ...始終大市連趺8day,今日是反彈定見底回升,個人未肯定.
估計未來2-3日,大朋友仍會上上落落反反覆覆震下.

如大市未來2-3日低位都高過今早DL位,
可視今日低位為有力支持位....

本週個人會以即市為主,手上1/3淡倉亦於今早清晒
只買左小小option,lc230&lp216.... 原本想lc228,lp218.
睇睇下市,反而做左230&216

回復 921# tsuikinman 的帖子

出番去~因去看國指圖

good night all c hing!

???

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-6-13 23:57 發表
出番去~因去看國指圖

good night all c hing!
ching,

唔該你... 睇完記得提下我... 我希有機會見126XX ~ 128XX ar...

發新話題