發新話題

JUNE 11 期指,期權

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-6-10 11:07 發表
1 min KB~~~
穿埋頸線SAVE D

小師弟剛做左個即月call扣236/242......依家開個1400點價外既put扣風險會5會好高

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-6-10 11:09 發表

穿埋頸線SAVE D
..........

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-6-10 11:11 發表

..........
儲多下力,......睇下夠唔夠力啦~~~

manpower hing

有賺就好....    錯過了勿cry

我甚少會一早出#727&#730帖!!!
(因不想影響其他師兄炒即市彧睇市觀點)

大戶兄,果然.............KB

???

各位 ching,

有個問題... 要再跌唔係要升先咩...

回復 751# butterflyjoan 的帖子

c hing 彧可試這想想..after思考個市想怎走?
Today走勢是.
1)大戶想震走昨入市追call的人
2)大市應彈不彈...勢轉弱
3)好友等儲夠力...才挾c淡友

再加外圍因素/消息去炒作,大朋友究境想點?
散戶....估估估...唯有.順勢而行

???

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-6-10 11:57 發表
c hing 彧可試這想想..after思考個市想怎走?
Today走勢是.
1)大戶想震走昨入市追call的人
2)大市應彈不彈...勢轉弱
3)好友等儲夠力...才挾c淡友

再加外圍因素/消息去炒作,大朋友究境想點?
散戶....估估估...唯有.順 ...
你覺得點...??? 個個都買牛...

回復 753# butterflyjoan 的帖子

只是個人看法....

上企#22580開始反彈,不然仍有新低可能
突破/企穩#22910,進一步反彈.

下破#22240,有機見22030彧21730
並留意穿#22000時下跌力量,

以上只是個人看法....不是炒作建議

發新話題