發新話題

JUNE 11 期指,期權

回復 615# wai-wai 的帖子

me not, too close to lunch break.

too many variables, not sure whether 22000 level will be reached.
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-6-9 11:44 發表

唉!

事已至此,下兩個大支持位要是22300和22000了。

這兩個亦是MPC的引發點。
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

回復 615# wai-wai 的帖子

剛才追沽

224 cow killed頭止似乎有d止蝕盤湧出黎

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-6-9 11:44 發表

唉!

事已至此,下兩個大支持位要是22300和22000了。

這兩個亦是MPC的引發點。
maybe下週應是戲肉~好淡大戰

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-9 10:15 發表
等大户派錢,lp214 72 + lc234 76=148
話咁易,又輕鬆賺20%,把握時機,等大戶派錢,好快可以退休

回復 618# chance88 的帖子

剛剛平左,安心吃飯先

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-9 11:52 發表
Tsui hing唔係好老者

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-9 11:52 發表

引用:
原帖由 chance88 於 2011-6-9 11:55 發表
剛剛平左,安心吃飯先

Master Tam週二高級實戰班金句:「唔做野好傻!」

今早小弟只能賺粒糖。真不如兩位智勇雙全。

市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-6-9 11:55 發表

Tsui hing唔係好老者
wai hing!你今日都有斬獲,下午繼續,我唔似你咁好身手,喺未確認訊號前,請勿捉底

發新話題