發新話題

JUNE 11 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-7 14:07 發表

曲解Ken兄原意, 還望見諒..   
做錯邊就pk囉
證券價格可升可跌,甚至變成毫無價值。

向下留意能否下穿#228......

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-7 11:52 發表

期指下試一下跌力量縮減首目標約22840-22860水平, 15:59 期指 @ 22863點反彈..
大大仙、1hr、2hr見#1CLM, 大大仙有機會形成#2D3, 留意大大仙能否形成#2D3 & TST訊號配合反彈..

各位早晨!

上週五(6月3日) ...
已補回裂口

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-7 12:10 發表

大戶兄您好!

大仙見#2V3、大大仙將見#2X3, 小弟只是運用訊號預期或見反彈; 由於1hr見紙五, 反彈過後仍將下試支持目標..
大仙見TST東、#2V3、將見紙五, 大大仙見#2X3作反彈, 唯大仙#1CLM準備拗落..

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-7 14:07 發表

曲解Ken兄原意, 還望見諒..   
OK兄的文字真優雅~~~~
HSF如完全補回裂口, 即市進一步睇好~^^

upup............

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-6-7 14:16 發表

做錯邊就pk囉
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-7 12:10 發表

大戶兄您好!

大仙見#2V3、大大仙將見#2X3, 小弟只是運用訊號預期或見反彈; 由於1hr見紙五, 反彈過後仍將下試支持目標..
幸好技術分析告訴小弟, 看圖知反彈..
未知Ken兄認為見底了沒呢?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-7 14:32 發表

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-7 14:32 發表

我開了7月SC, 你話呢?
證券價格可升可跌,甚至變成毫無價值。

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-6-7 15:00 發表

我開了7月SC, 你話呢?
咁KEN兄目標HSF去到幾多?

發新話題