發新話題

JUNE 11 期指,期權

回復 177# OK~ 的帖子

thank you!

hi good morning everybody

引用:
原帖由 paaq 於 2011-6-1 10:45 發表

Jinpa,
幾日留意到184P OI  ?
60xx張..
未知有何啟示, 可能是FOTM的Naked Short.. ?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-5-31 21:08 發表
早上已多次提及大市將向上完成尖東目標,今天不會見向下調整,未知有多小ching信我, 能從中獲利,或避過此一夾呢?MT SIR 所教課程內容,又有幾多ching能盡用呢?如果善用波浪相位理論,這組浪應有豐厚回報!自完成實戰班課程後,只能捕捉3,4番以上之大浪,相信捕捉幾十點的細浪還要好好跟各位ching 學習,好多ching會想問個市跟住點.......,sorry!我所學只是求生自用,如果想知,麻煩報名交學費,到時必定有意想不到嘅收獲!喺度再次感謝恩師MT SIR! 如有ching想印証更多本人捕捉3,4番數據,請稍移玉步到may11期指期權
Tsui兄近日或因事忙, 未有多作分析, 如有留意4、5月的期指期權討論, 相信都會對Tsui兄的準確分析感受很深刻..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

thank you

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-1 11:26 發表

60xx張..
未知有何啟示, 可能是FOTM的Naked Short.. ?
only 5 to 6 pt.

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-1 11:15 發表
老師有冇教過你發問前應該點嫁?唔知你又點睇大市呢?個人覺得能否於股市獲利,同理解能力係成正比例嘅
舉手~
或者加句, 請問

借問聲尼樹有冇ching做short ga?.?

THX!THX!THX!

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-1 11:26 發表

60xx張..
但係邊個會long俾佢

發新話題