發新話題

MAY 11 期指,期權

穿22710下望?
現在係唔係行DBT?
Thank you c hing

回復 947# OK~ 的帖子

Thx, OK very OK

引用:
原帖由 KM88 於 2011-5-17 10:10 發表
OK ching, please refer post #940
many fat cow below!
多謝KM兄街貨量資料提供
從街貨量看, 大市有可能反彈後下試223或更低..
仍留意Bible & TST訊號..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-5-17 10:15 發表

多謝KM兄街貨量資料提供
從街貨量看, 大市有可能反彈後下試223或更低..
仍留意Bible & TST訊號..  
期指一旦失守22598.....
下較大支持位#22200......

引用:
原帖由 oscar 於 2011-5-17 10:12 發表
穿22710下望?
現在係唔係行DBT?
Thank you c hing
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-5-17 09:10 發表

各位早晨!

昨日(5月16日)期指下破22800-22810水平, 低見22772點..

**** 本內容被作者隱藏 *****
MOC雖見#2D3、而細仙亦見#2X3, 但由於大仙Bible仍有較明顯的見底訊號, 大大仙亦是YKL..
如再見大成交下破低位, 期指或將反覆下試TST西目標..
留意大仙Bible & TST訊號等待轉勢訊號再BOD..

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-5-17 10:20 發表

期指一旦失守22598.....
下較大支持位#22200......

回復 947# OK~ 的帖子

thanks ching

thx..................

引用:
原帖由 oem7110 於 2011-5-17 10:28 發表
Don't seem dropping today ...
反覆下跌

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-5-17 10:21 發表

MOC雖見#2D3、而細仙亦見#2X3, 但由於大仙Bible仍有較明顯的見底訊號, 大大仙亦是YKL..
如再見大成交下破低位, 期指或將反覆下試TST西目標..

留意大仙Bible & TST訊號等待轉勢訊號再BOD..
大仙現見#2C3, 留意能否見#2D3 & TST東訊號出現作較大反彈..

發新話題