發新話題

MAY 11 期指,期權

同AM post冇變...
but請留意如HSF能升穿#22960時請留意力道.
因有机會一下抽穿am DH

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-5-13 13:26 發表
上阻力#22960....
下支持#22790....#22710
thanks wai-wai兄

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-5-13 13:19 發表
某些用blogger朋友呢兩日入唔到吹水
小弟昨日因Router出現問題而未能上線, 今早去買新的, 問題已解決
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

如期指能升#22960時請留意反彈力道

引用:
原帖由 manpower 於 2011-5-13 13:27 發表

thanks wai-wai兄
sorry manpower....下支持寫少左個#22870@_@

同今早分析無乜大chance

留意力道(夠力的話)...maybe有chance抽上DH位

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-5-13 10:28 發表
5min 子午 金鐘罩
2min 魚肚.

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-5-11 16:10 發表

從大仙看, 反彈高位23185為一反彈浪之力量縮減首目標..

以下內容需要回復才能看到

期指明日(5月12日)或再試調整力量縮減首目標約23100水平、及修正目標23030水平後再上..

留意Bible & TST東訊號出現再BOD..
各位午安!

期指於星期四下破修正目標23030水平, 低見23838點, 今早回補裂口, 高見23127點回落, 下試5月6日低位22805點, 低見22811點..

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 ken2003 於 2011-5-13 10:16 發表
15min #2x3, 5min DBT, try daily new high
Ken兄看訊號準確再Bingo

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-5-13 13:41 發表

sorry manpower....下支持寫少左個#22870@_@

同今早分析無乜大chance
thanks

發新話題